Första januari 2014 tog jag och min familj över BAKA stenugnsbageri. Vi älskar själva att äta gott och att fika ute. Därför blev vi väldigt glada då ett bageri med höga ambitioner och ekologiska produkter var till salu. Vi tycker nu att det är jätteroligt att driva BAKA och vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre.

Vår vision är att få det mysigaste caféet/ bageriet med de bästa produkterna och med den trevligaste personalen, åtminstone i Göteborg.

Hälsningar
Christina, Conny och Sanna!

Verksamhetsbeskrivning

På BAKA Stenugnsbageri bakar vi våra bröd och bakverk på ekologiskt mjöl, riktigt smör, riktig grädde och en massa kärlek!
 
Vi erbjuder ett varierat brödsortiment med stenugnsbakat bröd, både med och utan surdeg. Vi har även goda smörgåsar, müsli, vetebröd, bakelser, tårtor, pajer och kakor. Naturligtvis har vi veganvänliga alternativ!
 
Fram till kl. 11 serverar vi alla dagar vår populära frukost med kaffe/ te, juice, nybakat bröd, ost/skinka med grönt, fil med hemgjord müsli och scones med hemlagad sylt. På vårt café kan du även äta mat och dricka öl, vin eller cider. Vi har såklart även alkoholfria drycker.
 
Alla våra bröd, fikabröd och bakelser bakas på vårt egna lilla bageri i Sannegårdshamnen, Barken Storegrunds Gata 16, där man även kan slå sig ner för en fika mitt bland bageriets dofter!
 
Varje morgon går BAKA-bilen, lastad med nybakat gott bröd och massor av andra läckerheter även till vårt café på Ostindiefararen 27 vid Bockkranen.

Utkörning

Vi kan köra ut med vår BAKA-bil till er. Mot en liten avgift levererar vi bröd, smörgåsar, tårtor ja allt som finns i vårt sortiment.
 
Vill du ha något gott till festen eller invigningen kan vi t.ex. fixa supergoda snittar.
 
Eventuellt kan du även ha sammankomsten hos oss.
 
Hjärtligt välkommen till oss på BAKA!